Pianura

CDI 30

Emër produkti / Kodi tregtar CDI 30
Lloji i cooktop Induzione
Numri total i pozicionimeve në të njëjtën kohë 3
Materiali kryesor i sipërfaqes Vetroceramic
Përmasa egzakte e kërkuar për instalim (mm) 268x500x58
Grids type pa
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar CDI 30
  Kodi i produktit 33801449
  Kodi EAN 8016361898417
  Lloji i cooktop Induzione
  Numri total i pozicionimeve në të njëjtën kohë 3
  TIPARET TEKNIKE
  Voltazhi (V) 230
  Kohëmatës elektronik yes
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  Tipi i elementit nxehës 1 Induksion
  Tipi i elementit nxehës 2 Induksion
  ESTETIKE
  Ngjyra_e_trupit E zezë
  Materiali kryesor i sipërfaqes Vetroceramic
  ngjyra e celësit Satin i nikeluar
  Tipi i paisjeve të vendosjes së kontrollit Kontroll me prekje
  Grids type pa
  Tipi i kapakëve pa
  PERFORMANCA
  fuqia elektrike e elementit 1 të nxehtësisë (W) 1500
  fuqia elektrike e elementit 2 të nxehtësisë (W) 2000
  PËRMASAT
  Përmasa egzakte e kërkuar për instalim (mm) 268x500x58
  Lartësia e produktit (mm) 56
  Gjerësia e produktit të paketuar (mm) 288
  Thellësia e produktit 520
  Dimesionet e produktit (mm) 288x520x55
  Pesha neto (kg) 5
  Pesha bruto (kg) 6