Pianura

CFID 36 WIFI

Emër produkti / Kodi tregtar CFID 36 WIFI
Lloji i cooktop Induzione
Numri total i pozicionimeve në të njëjtën kohë 5
Materiali kryesor i sipërfaqes Vetroceramic
Përmasa egzakte e kërkuar për instalim (mm) 560x480x52
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar CFID 36 WIFI
  Kodi i produktit 33801415
  Kodi EAN 8016361887954
  Lloji i cooktop Induzione
  Numri total i pozicionimeve në të njëjtën kohë 5
  TIPARET TEKNIKE
  Voltazhi (V) 220-240
  Kohëmatës elektronik yes
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  Tipi i elementit nxehës 1 Induksion
  Tipi i elementit nxehës 2 Induksion
  Tipi i elementit nxehës 3 Induksion
  Tipi i elementit nxehës 4 Induksion
  ESTETIKE
  Materiali kryesor i sipërfaqes Vetroceramic
  ngjyra e celësit Satin i nikeluar
  Tipi i paisjeve të vendosjes së kontrollit Kontroll me prekje
  Tipi i kapakëve pa
  PERFORMANCA
  fuqia elektrike e elementit 1 të nxehtësisë (W) 1800/3000
  fuqia elektrike e elementit 2 të nxehtësisë (W) 1800/3000
  fuqia elektrike e elementit 3 të nxehtësisë (W) 1800/3000
  fuqia elektrike e elementit 4 të nxehtësisë (W) 1800/3000
  PËRMASAT
  Përmasa egzakte e kërkuar për instalim (mm) 560x480x52
  Gjerësia e produktit të paketuar (mm) 590
  Dimesionet e produktit (mm) 590x520
  Pesha neto (kg) 12
  Pesha bruto (kg) 13