Pianura

CH742B

Emër produkti / Kodi tregtar CH742B
Lloji i cooktop Elektrike
Numri total i pozicionimeve në të njëjtën kohë 5
Materiali kryesor i sipërfaqes Vetroceramic
Përmasa egzakte e kërkuar për instalim (mm) 560x490
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar CH742B
  Kodi i produktit 33801017
  Kodi EAN 8016361827974
  Lloji i cooktop Elektrike
  Numri total i pozicionimeve në të njëjtën kohë 5
  TIPARET TEKNIKE
  Voltazhi (V) 220-240
  Kohëmatës elektronik yes
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  Tipi i elementit nxehës 1 Plitkë/High Light dyfish
  Tipi i elementit nxehës 2 Plitkë/High Light dyfish
  Tipi i elementit nxehës 3 Plitkë/High Light dyfish
  Tipi i elementit nxehës 4 Plitkë/High Light
  ESTETIKE
  Ngjyra_e_trupit E zezë
  Materiali kryesor i sipërfaqes Vetroceramic
  ngjyra e celësit Satin i nikeluar
  Tipi i paisjeve të vendosjes së kontrollit Kontroll me prekje
  Tipi i kapakëve pa
  PERFORMANCA
  fuqia elektrike e elementit 1 të nxehtësisë (W) 1800
  fuqia elektrike e elementit 2 të nxehtësisë (W) 750+1450
  fuqia elektrike e elementit 3 të nxehtësisë (W) 900+1500
  fuqia elektrike e elementit 4 të nxehtësisë (W) 1200
  PËRMASAT
  Përmasa egzakte e kërkuar për instalim (mm) 560x490
  Gjerësia e produktit të paketuar (mm) 750
  Dimesionet e produktit (mm) 50x770x520
  Pesha neto (kg) 13
  Pesha bruto (kg) 14