Pianura

CLG631SPX

Emër produkti / Kodi tregtar CLG631SPX
Lloji i cooktop Mikse
Numri total i pozicionimeve në të njëjtën kohë 5
Materiali kryesor i sipërfaqes Inox plate
Përmasa egzakte e kërkuar për instalim (mm) 560x480
Grids type Wire
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar CLG631SPX
  Kodi i produktit 33800963
  Kodi EAN 8016361824829
  Lloji i cooktop Mikse
  Numri total i pozicionimeve në të njëjtën kohë 5
  TIPARET TEKNIKE
  Voltazhi (V) 220-240
  Tipi i paisjes së sigurisë për gazin Elektromanjet për cdo plitkë
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  Tipi i elementit nxehës 1 Vatër gazi supershpejt
  Tipi i elementit nxehës 2 Plitkë Elektrike
  Tipi i elementit nxehës 3 Vatër gazi gjysëm e shpejtë
  Tipi i elementit nxehës 4 Ndezës gazi ndihmës
  ESTETIKE
  Ngjyra_e_trupit Celik anti-ndryshk
  Materiali kryesor i sipërfaqes Inox plate
  ngjyra e celësit I zi
  Tipi i paisjeve të vendosjes së kontrollit Celësa
  Grids type Wire
  PERFORMANCA
  fuqia elektrike e elementit 1 të nxehtësisë (W) 2700
  fuqia elektrike e elementit 2 të nxehtësisë (W) 1500
  fuqia elektrike e elementit 3 të nxehtësisë (W) 1700
  fuqia elektrike e elementit 4 të nxehtësisë (W) 1000
  PËRMASAT
  Përmasa egzakte e kërkuar për instalim (mm) 560x480
  Lartësia e produktit (mm) 0
  Gjerësia e produktit të paketuar (mm) 585
  Dimesionet e produktit (mm) 33x585x500
  Pesha neto (kg) 7,9
  Pesha bruto (kg) 8,7