Pianura

PLE 64 X

Emër produkti / Kodi tregtar PLE 64 X
Lloji i cooktop Piastra elettrica
Numri total i pozicionimeve në të njëjtën kohë 5
Materiali kryesor i sipërfaqes Inox plate
Përmasa egzakte e kërkuar për instalim (mm) 560X480
Grids type pa
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar PLE 64 X
  Kodi i produktit 33800724
  Kodi EAN 8016361785359
  Lloji i cooktop Piastra elettrica
  Numri total i pozicionimeve në të njëjtën kohë 5
  TIPARET TEKNIKE
  Voltazhi (V) 220-240
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  Tipi i elementit nxehës 1 Plitkë/High Light
  Tipi i elementit nxehës 2 Plitkë Elektrike
  Tipi i elementit nxehës 3 Plitkë Elektrike
  Tipi i elementit nxehës 4 Plitkë Elektrike
  ESTETIKE
  Ngjyra_e_trupit Celik anti-ndryshk
  Materiali kryesor i sipërfaqes Inox plate
  ngjyra e celësit I zi
  Tipi i paisjeve të vendosjes së kontrollit Celësa
  Grids type pa
  Tipi i kapakëve Xham
  PERFORMANCA
  fuqia elektrike e elementit 1 të nxehtësisë (W) 2000
  fuqia elektrike e elementit 2 të nxehtësisë (W) 1500
  fuqia elektrike e elementit 3 të nxehtësisë (W) 1500
  fuqia elektrike e elementit 4 të nxehtësisë (W) 1000
  PËRMASAT
  Përmasa egzakte e kërkuar për instalim (mm) 560X480
  Gjerësia e produktit të paketuar (mm) 585
  Thellësia e produktit 510
  Dimesionet e produktit (mm) 37X585X510
  Pesha neto (kg) 9,2
  Pesha bruto (kg) 9,8