Ftohësit e verës

CCV 150 EU

Emër produkti / Kodi tregtar CCV 150 EU
Në mobilje/ Qëndrim i Lirë Qëndrim i Lirë
Kapaciteti në 0.75l (shishe Bordo) 42
Klasa e eficensës së energjisë - E RE (2010/30EC) B
Numri i zonave të temperaturës 1
Materiali i rafteve Chromed wire
tipi i kontrollit Mechanical
Numri i rafteve 6 + 1 wine rack
lloj të lehta LED
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Kodi EAN 8016361732186
  Në mobilje/ Qëndrim i Lirë Qëndrim i Lirë
  Kapaciteti në 0.75l (shishe Bordo) 42
  Kodi i produktit 34900073
  Emër produkti / Kodi tregtar CCV 150 EU
  TIPARET TEKNIKE
  tipi i kontrollit Mechanical
  lloj të lehta LED
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  Numri i zonave të temperaturës 1
  Sinjal paralajmërues/keqfunksionim Pa sinjal
  ESTETIKE
  Ngjyra e trupit I zi
  Mëntesha e derës montuar djathtas
  Numri i rafteve 6 + 1 wine rack
  Materiali i rafteve Chromed wire
  PERFORMANCA
  kategoria e klimës N
  Klasa e eficensës së energjisë - E RE (2010/30EC) B
  Konsumi i energjisë (kWh/d) ftohës për verë 0,539
  Niveli i zhurmës (dB(A) re 1 pW) 45
  Voltazhi (V) 220-240
  PËRMASAT
  Lartësia (mm) 840
  Gjerësia e produktit të paketuar (mm) 500
  Thellësia (mm) 560
  Pesha neto (kg) 29
  Pesha bruto (kg) 31