Frigoriferë

CFDN 180 EU/1

Emër produkti / Kodi tregtar CFDN 180 EU/1
Kapaciteti Neto i njësive totale (l) 418
Klasa e eficensës së energjisë - E RE (2010/30EC) A+
teknologjia e ftohjes NO FROST
Ngjyra kryesore e produktit Inox style
Ndërfaqja e kontrollit Elektronik
WiFi None
ekran yes
Niveli i zhurmës (dB(A) re 1 pW) 43
Chiller - Zona Fresh no
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Kodi EAN 8016361976238
  teknologjia e ftohjes NO FROST
  ekran yes
  Kodi i produktit 34002674
  Emër produkti / Kodi tregtar CFDN 180 EU/1
  Në mobilje/ Qëndrim i Lirë Qëndrim i Lirë
  Kategoria e produktit Ngrirës i Poshtëm
  Tipi i produktit 4 doors
  TIPARET TEKNIKE
  funksioni antibacterial yes
  Certifikata të miratuara CE
  Mace. Dir. 94/2 / CE 7-Freskues/ngrirës me ndarje **** katër-yje
  Condensatore Internal
  Seksioni ngrirës procesi i shkrirjes Shkrirje automatik
  Seksioni frigoriferik procesi i shkrirjes Automatik
  llastik Tërhiqe
  kolona Multiflow yes
  Tipi i spinës Schuko
  WiFi None
  Frekuenca (Hz) 50
  Numri i kompresorëve 1
  Rryma Elektrike (A) 2.25
  Voltazhi (V) 220-240
  DISPLAY
  Pozicioni i ndërfaqjes së kontrollit Panel kontrolli i brendshëm
  Ndërfaqja e kontrollit Elektronik
  treguesi i hapjes së derës - frigorifer Akustike
  Holiday yes
  bllokohet yes
  Super ftohjes Funksioni yes
  ngrirjes super yes
  rregullimi i temperaturës Kontroll i ndarë per frigoriferin dhe ngrirësin
  ESTETIKE
  Materiali i rafteve në derë Kristal i pastër
  dorezat Dorezë e integruar komforte
  Drita Led
  Numri i crispers 2
  Numri i rafteve të vezëve 1 e bardhë
  Numri i tabakave akullmbajtëse 1 e bardhë
  rafte të lëmuar Kornizë metali
  Numri total i rafteve në derë 5
  Materiali i rafteve Xham
  Numri i rafteve të rregullueshme në kabinën frigoriferike 3
  Numri i rafteve të ngrirjes 6
  Ngjyra kryesore e produktit Inox style
  Mëntesha e derës montuar-djathtas
  PERFORMANCA DHE KONSUMIMI
  Konsumi i energjisë (kWh/d) 1,01
  Klasa e eficensës së energjisë - E RE (2010/30EC) A+
  Kapaciteti ngrirës Neto (l) **** 144
  Kapaciteti ngrirës (kg) 8
  kapaciteti Neto i frigoriferit (l) 274
  Periudha Storage në rast të dështimit të energjisë (h) 20
  Konsumi Total vjetor i energjisë (kWh) 369
  Kapaciteti ngrirës bruto (l) 174
  Niveli i zhurmës (dB(A) re 1 pW) 43
  Kapaciteti bruto i frigoriferit (l) 286
  shkalla e yjeve 4
  Kapaciteti Neto i njësive totale (l) 418
  PËRMASAT
  Pesha bruto (kg) 113
  Pesha neto (kg) 105
  Lartësia e produktit (mm) 1815
  Thellësia e përgjithshme (mm) 685