Frigoriferë

CMNR 6184XWIFI

Emër produkti / Kodi tregtar CMNR 6184XWIFI
Gjerësia e përgjithshme (mm) 590
Kapaciteti Neto i njësive totale (l) 317
Klasa e eficensës së energjisë - E RE (2010/30EC) A++
teknologjia e ftohjes NO FROST
Ngjyra kryesore e produktit Celik anti-ndryshk INOX
Ndërfaqja e kontrollit Elektronik
WiFi Wi-Fi
ekran yes
Niveli i zhurmës (dB(A) re 1 pW) 42
Chiller - Zona Fresh no
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Kodi EAN 8016361957411
  teknologjia e ftohjes NO FROST
  ekran yes
  Kodi i produktit 34002484
  Emër produkti / Kodi tregtar CMNR 6184XWIFI
  Në mobilje/ Qëndrim i Lirë Qëndrim i Lirë
  Kategoria e produktit Ngrirës i Poshtëm
  Tipi i produktit 2 dyer
  TIPARET TEKNIKE
  Certifikata të miratuara CE
  Mace. Dir. 94/2 / CE 7-Freskues/ngrirës me ndarje **** katër-yje
  Condensatore Internal
  Seksioni ngrirës procesi i shkrirjes Shkrirje automatik
  Seksioni frigoriferik procesi i shkrirjes Automatik
  llastik Tërhiqe
  kolona Multiflow yes
  Tipi i spinës Schuko
  WiFi Wi-Fi
  Frekuenca (Hz) 50
  Numri i kompresorëve 1
  Rryma Elektrike (A) 1
  Voltazhi (V) 220-240
  DISPLAY
  Pozicioni i ndërfaqjes së kontrollit Panel kontrolli i Jashtëm
  Ndërfaqja e kontrollit Elektronik
  treguesi i hapjes së derës - frigorifer Akustike
  Holiday yes
  bllokohet yes
  Super ftohjes Funksioni yes
  ngrirjes super yes
  rregullimi i temperaturës Kontroll i ndarë per frigoriferin dhe ngrirësin
  ESTETIKE
  mbajtëse për shishe Raft vere i kromuar
  Materiali i rafteve në derë Kristal i pastër
  Rafte në derë Kornizë Silver
  dorezat Dorezë e integruar komforte
  Drita Led
  Numri i crispers 1
  Numri i rafteve të vezëve 1 transparente
  Numri i tabakave akullmbajtëse 1 e bardhë
  derës nga të dyja yes
  rafte të lëmuar Kornizë Silver
  Numri total i rafteve në derë 4
  Materiali i rafteve Xham
  Numri i rafteve të rregullueshme në kabinën frigoriferike 2+1+1
  Numri i rafteve të ngrirjes 3
  Ngjyra kryesore e produktit Celik anti-ndryshk INOX
  Mëntesha e derës montuar-djathtas
  PERFORMANCA DHE KONSUMIMI
  Konsumi i energjisë (kWh/d) 0,657
  Klasa e eficensës së energjisë - E RE (2010/30EC) A++
  Kapaciteti ngrirës Neto (l) **** 94
  Kapaciteti ngrirës (kg) 4,5
  kapaciteti Neto i frigoriferit (l) 223
  Periudha Storage në rast të dështimit të energjisë (h) 11
  Konsumi Total vjetor i energjisë (kWh) 240
  Kapaciteti ngrirës bruto (l) 71
  Niveli i zhurmës (dB(A) re 1 pW) 42
  Kapaciteti bruto i frigoriferit (l) 230
  shkalla e yjeve 4
  Kapaciteti Neto i njësive totale (l) 317
  PËRMASAT
  Pesha bruto (kg) 69,5
  Pesha neto (kg) 63
  Lartësia e produktit (mm) 1855
  Gjerësia e përgjithshme (mm) 590
  Thellësia e përgjithshme (mm) 642