Makinë larëse tharëse

CBWD 8514D-S

Emër produkti / Kodi tregtar CBWD 8514D-S
Kapaciteti i ngarkesës (kg) 8
Kapaciteti tharës 5
Thellësia e produktit 545
Klasa e eficensës së energjisë - E RE (2010/30EC) A
opsionet e nisjes së vonuar Po me Buton (deri në 9 h.)
Shpejtësia e xhirove maksimale (xhiro) 1400
Niveli elektronik numra
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar CBWD 8514D-S
  Kodi i produktit 31800271
  Kodi EAN 8016361933484
  Kapaciteti i ngarkesës (kg) 8
  Kapaciteti tharës 5
  Shpejtësia e xhirove maksimale (xhiro) 1400
  TIPARET TEKNIKE
  Motorri AC
  Niveli elektronik numra
  Tipi i spinës Schuko
  Voltazhi (V) 220-240
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  opsionet e nisjes së vonuar Po me Buton (deri në 9 h.)
  Lidhshmëria None
  Programmes number 15+1
  Tharje e shpejtë Jo
  Woolmark Approved yes
  ESTETIKE
  Ngjyra kryesore e produktit i bardhë
  Ngjyra / Materiali i derës E bardhë
  PERFORMANCA
  Klasa e eficensës së energjisë - E RE (2010/30EC) A
  Klasa e performancës në larje A
  Kategoria e performancës së tharjes nga rrotullimet A
  Konsumi i energjisë (larje dhe tharje e ngarkesës së plotë në larje) kWh 5,44
  Zhurma Niveli larje Energy klasifikimit etiketë EN 60704-3 56
  Zhurma niveli tjerrje Energy klasifikimit etiketë EN 60704-3 77
  PËRMASAT
  Height with worktop (mm) 820
  Width of the product 596
  Thellësia e produktit 545
  Pesha neto (kg) 65
  Pesha bruto (kg) 67