Makinë larëse tharëse

BWD 596PH3/5-S

Emër produkti / Kodi tregtar BWD 596PH3/5-S
Kapaciteti i ngarkesës (kg) 9
Kapaciteti tharës 6
Thellësia e produktit 540
Klasa e eficensës së energjisë - E RE (2010/30EC) A
opsionet e nisjes së vonuar Po me Buton (deri në 24 h.)
Shpejtësia e xhirove maksimale (xhiro) 1500
Niveli elektronik Touch
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar BWD 596PH3/5-S
  Kodi i produktit 31008697
  Kodi EAN 8016361966697
  Kapaciteti i ngarkesës (kg) 9
  Kapaciteti tharës 6
  Shpejtësia e xhirove maksimale (xhiro) 1500
  TIPARET TEKNIKE
  Motorri Inverter
  Niveli elektronik Touch
  Tipi i spinës Schuko
  Voltazhi (V) 220-240
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  opsionet e nisjes së vonuar Po me Buton (deri në 24 h.)
  E dhëna kryesore Power Jet +
  Lidhshmëria Wi-Fi + Bluetooth
  Programmes number 9
  Tharje e shpejtë Jo
  avull yes
  Woolmark Approved yes
  ESTETIKE
  Ngjyra kryesore e produktit i bardhë
  Ngjyra / Materiali i derës Chromed+Cover smoky
  Ngjyra/ Materiali i dorezës E kromuar
  PERFORMANCA
  Klasa e eficensës së energjisë - E RE (2010/30EC) A
  Klasa e performancës në larje A
  Kategoria e performancës së tharjes nga rrotullimet A
  Konsumi i energjisë (larje dhe tharje e ngarkesës së plotë në larje) kWh 6,12
  Zhurma Niveli larje Energy klasifikimit etiketë EN 60704-3 51
  Zhurma niveli tjerrje Energy klasifikimit etiketë EN 60704-3 79
  PËRMASAT
  Height with worktop (mm) 850
  Width of the product 600
  Thellësia e produktit 540
  Pesha neto (kg) 68
  Pesha bruto (kg) 70