Makinë larëse me derë përpara

CSO 14105TBE/1-S

Emër produkti / Kodi tregtar CSO 14105TBE/1-S
Kapaciteti për të pambukta (kg) - E RE (2010/30/EC) 10
Thellësia e produktit të papaketuar (mm) 580
Klasa e eficensës së energjisë - E RE (2010/30EC) A+++
Shpejtësia e xhirove maksimale (xhiro) - E RE (2010/30/EC) 1400
opsionet e nisjes së vonuar Yes (up to 24h)
Lidhshmëria Wi-Fi + Bluetooth
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar CSO 14105TBE/1-S
  Kodi i produktit 31010848
  Kodi EAN 8059019010649
  Tipi i ngarkesës Me hapje nga përpara
  Në mobilje/ Qëndrim i Lirë Qëndrim i Lirë
  Kapaciteti për të pambukta (kg) - E RE (2010/30/EC) 10
  Volumi i kazanit 62
  TIPARET TEKNIKE
  Lidhshmëria Wi-Fi + Bluetooth
  Materiali i kazanit CELIK I PANDRYSHKSHEM
  Elektronika 5 digit big
  Shpejtësia e xhirove maksimale (xhiro) - E RE (2010/30/EC) 1400
  Motorri AC
  Tipi i spinës Schuko
  Voltazhi (V) 220-240
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  Numri i programeve 16
  opsionet e nisjes së vonuar Yes (up to 24h)
  avull yes
  ESTETIKE
  Ngjyra / Materiali i derës e zezë
  Ngjyra e trupit E bardhë
  Ngjyra/ Materiali i dorezës Smoky Black
  PERFORMANCA
  Konsumi vjetor i energjisë (kWh/vit) - E RE (2010/30/EC) 239
  Konsumi i energjisë (kWh) 239
  Klasa e eficensës së energjisë - E RE (2010/30EC) A+++
  Zhurma niveli tjerrje Energy klasifikimit etiketë EN 60704-3 81
  Klasifikimi në Etiketën Energjitike i Niveli i zhurmës gjatë larjes EN 60704-4 60
  Klasa e performancës në larje - E RE (2010/30/EC) A
  PËRMASAT
  Pesha bruto (kg) 68
  Pesha neto (kg) 66
  Thellësia e produktit të papaketuar (mm) 580
  Lartësia e produktit të papaketuar (mm) 850
  Gjerësia e produktit të papaketuar (mm) 600