Makinë larëse me derë përpara

RO 1486DWMCE/1-S

Emër produkti / Kodi tregtar RO 1486DWMCE/1-S
Kapaciteti për të pambukta (kg) - E RE (2010/30/EC) 8
Thellësia e produktit të papaketuar (mm) 530
Klasa e eficensës së energjisë - E RE (2010/30EC) A+++
Shpejtësia e xhirove maksimale (xhiro) - E RE (2010/30/EC) 1400
opsionet e nisjes së vonuar Yes (up to 24h)
Lidhshmëria Wi-Fi + Bluetooth
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar RO 1486DWMCE/1-S
  Kodi i produktit 31010360
  Kodi EAN 8059019008868
  Tipi i ngarkesës Me hapje nga përpara
  Në mobilje/ Qëndrim i Lirë Qëndrim i Lirë
  Kapaciteti për të pambukta (kg) - E RE (2010/30/EC) 8
  Volumi i kazanit 58
  TIPARET TEKNIKE
  Lidhshmëria Wi-Fi + Bluetooth
  Materiali i kazanit CELIK I PANDRYSHKSHEM
  Elektronika Numra
  Shpejtësia e xhirove maksimale (xhiro) - E RE (2010/30/EC) 1400
  Motorri Inverter BPM
  Tipi i spinës Schuko
  Voltazhi (V) 220-240
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  Të dhënat kryesore Mix Power System
  Numri i programeve 16
  opsionet e nisjes së vonuar Yes (up to 24h)
  avull yes
  ESTETIKE
  Ngjyra / Materiali i derës E bardhë
  Ngjyra e trupit E bardhë
  Ngjyra/ Materiali i dorezës E bardhë
  PERFORMANCA
  Konsumi vjetor i energjisë (kWh/vit) - E RE (2010/30/EC) 118
  Konsumi i energjisë (kWh) 118
  Klasa e eficensës së energjisë - E RE (2010/30EC) A+++
  Zhurma niveli tjerrje Energy klasifikimit etiketë EN 60704-3 77
  Klasifikimi në Etiketën Energjitike i Niveli i zhurmës gjatë larjes EN 60704-4 51
  Klasa e performancës në larje - E RE (2010/30/EC) A
  PËRMASAT
  Pesha bruto (kg) 65
  Pesha neto (kg) 63
  Thellësia e produktit të papaketuar (mm) 530
  Lartësia e produktit të papaketuar (mm) 850
  Gjerësia e produktit të papaketuar (mm) 600