Makinë larëse me derë lart

CSTG 272DVE/1-S

Emër produkti / Kodi tregtar CSTG 272DVE/1-S
Kapaciteti për të pambukta (kg) - E RE (2010/30/EC) 7
Klasa e eficensës së energjisë - E RE (2010/30EC) A+++
Shpejtësia e xhirove maksimale (xhiro) - E RE (2010/30/EC) 1200
opsionet e nisjes së vonuar Yes (up to 24h)
Elektronika 2D
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar CSTG 272DVE/1-S
  Kodi i produktit 31011162
  Kodi EAN 8059019018058
  Tipi i ngarkesës Me hapje nga sipër
  Kapaciteti për të pambukta (kg) - E RE (2010/30/EC) 7
  Shpejtësia e xhirove maksimale (xhiro) - E RE (2010/30/EC) 1200
  TIPARET TEKNIKE
  Lidhshmëria NFC
  hapja Drum Gentle Touch
  Materiali i kazanit CELIK I PANDRYSHKSHEM
  Volumi i kazanit 42
  Motorri AC
  Elektronika 2D
  Të dhënat kryesore Mix Power System
  Tipi i spinës Schuko
  Voltazhi (V) 220-230
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  Numri i programeve 17
  opsionet e nisjes së vonuar Yes (up to 24h)
  ESTETIKE
  Ngjyra e trupit E bardhë
  Ngjyra/ Materiali i dorezës Silver
  PERFORMANCA
  Konsumi i energjisë (kWh) 175
  Klasa e eficensës së energjisë - E RE (2010/30EC) A+++
  Zhurma niveli tjerrje Energy klasifikimit etiketë EN 60704-3 78
  Klasifikimi në Etiketën Energjitike i Niveli i zhurmës gjatë larjes EN 60704-4 61
  Klasa e performancës në larje - E RE (2010/30/EC) A
  PËRMASAT
  Lartësia e produktit të papaketuar (mm) 860
  Gjerësia e produktit të papaketuar (mm) 405
  Thellësia e produktit të papaketuar (mm) 600
  Pesha bruto (kg) 57,5
  Pesha neto (kg) 56