Mikrovalë

MIC20GDFN

Emër produkti / Kodi tregtar MIC20GDFN
Tipi i furrave mikrovalë Mikrovalë + funksion Grill
Kapaciteti i furrës (l) 20
tipi i kontrolleve Electronic control
Maksimumi i fuqisë së mikrovalës (W) 800
Ngjyra e materialit të trupit E bardhë
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar MIC20GDFN
  Kodi i produktit 38900046
  Kodi EAN 8016361876217
  Në mobilje/ Qëndrim i Lirë Inkaso
  Tipi i furrave mikrovalë Mikrovalë + funksion Grill
  TIPARET TEKNIKE
  Kapaciteti i furrës (l) 20
  Numri i niveleve të fuqisë 8
  tipi i kontrolleve Electronic control
  fuqia e grillës (W) 1000
  Voltazhi (V) 230
  Frekuenca (Hz) 50
  Aksesorë shtesë Grill Grilë
  ESTETIKE
  Ngjyra e materialit të trupit E bardhë
  Hapja e derës Anësore
  PERFORMANCA DHE KONSUMIMI
  Maksimumi i fuqisë së mikrovalës (W) 800
  PËRMASAT
  Lartësia e produktit (mm) 388
  Gjerësia e produktit (mm) 595
  Thellësia e produktit (mm) 343,5
  Diametri i pjatës rrotulluese (mm) 245
  Pesha neto (kg) 15
  Pesha bruto (kg) 17