Mikrovalë

CMXG20DS

Emër produkti / Kodi tregtar CMXG20DS
Tipi i furrave mikrovalë Mikrovalë + funksion Grill
Kapaciteti i furrës (l) 20
tipi i kontrolleve Electronic control
Maksimumi i fuqisë së mikrovalës (W) 700
Ngjyra e materialit të trupit Silver
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar CMXG20DS
  Kodi i produktit 38000256
  Kodi EAN 8016361919112
  Në mobilje/ Qëndrim i Lirë Qëndrim i Lirë
  Tipi i furrave mikrovalë Mikrovalë + funksion Grill
  TIPARET TEKNIKE
  teknologji Standard
  Kapaciteti i furrës (l) 20
  Numri i niveleve të fuqisë 5
  tipi i kontrolleve Electronic control
  fuqia e grillës (W) 1000
  Voltazhi (V) 230
  Frekuenca (Hz) 50
  Aksesorë shtesë Grill Grilë
  ESTETIKE
  Ngjyra e materialit të trupit Silver
  Hapja e derës Anësore
  PERFORMANCA DHE KONSUMIMI
  Maksimumi i fuqisë së mikrovalës (W) 700
  PËRMASAT
  Lartësia e produktit (mm) 259
  Gjerësia e produktit (mm) 440
  Thellësia e produktit (mm) 357,5
  Diametri i pjatës rrotulluese (mm) 255
  Pesha neto (kg) 11
  Pesha bruto (kg) 12,5