Furra

FCP605XL/E

Emër produkti / Kodi tregtar FCP605XL/E
Klasa e eficensës së energjisë - ndarja 1 A+
Metodë gatimi në ndarjen e parë të furrës Fan assisted
Sistemi pastrimi i integruar Aquactiva
Ngjyra_e_trupit Celik anti-ndryshk
Dimesionet e produktit (mm) 595 x 595 x 568
Hyrja e energjisë electricity
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar FCP605XL/E
  Kodi i produktit 33702084
  Kodi EAN 8016361913837
  Metodë gatimi në ndarjen e parë të furrës Fan assisted
  Hyrja e energjisë electricity
  Sistemi pastrimi i integruar Aquactiva
  Volumi i përdorshëm (I kavitetit) - ndarja 1 e furrës 65
  TIPARET TEKNIKE
  Lidhshmëria None
  tipi i kontrolleve Mechanical with digital timer
  Shinat e furrës Ngjitur në mur
  tabaka 1 x 35mm
  rrjetë 2
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  funksionet numrin 8
  ESTETIKE
  Ngjyra_e_trupit Celik anti-ndryshk
  Materiali i derës CELIK I PANDRYSHKSHEM DHE XHAM
  ngjyra e celësit Inoks
  ngjyra e dorezës Inoks
  PERFORMANCA
  Klasa e eficensës së energjisë - ndarja 1 A+
  PËRMASAT
  Dimesionet e produktit (mm) 595 x 595 x 568
  Përmasa egzakte e kërkuar për instalim 585 x 560 x 560
  Pesha neto (kg) 26,64
  Pesha bruto (kg) 28,34