Furra

WATCH-TOUCH

Emër produkti / Kodi tregtar WATCH-TOUCH
Klasa e eficensës së energjisë - ndarja 1 A
Metodë gatimi në ndarjen e parë të furrës Multi funksion
Ngjyra_e_trupit Celik anti-ndryshk
Dimesionet e produktit (mm) 595 x 595 x 570
Hyrja e energjisë electricity
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar WATCH-TOUCH
  Kodi i produktit 33701829
  Kodi EAN 8016361932562
  Metodë gatimi në ndarjen e parë të furrës Multi funksion
  Hyrja e energjisë electricity
  Volumi i përdorshëm (I kavitetit) - ndarja 1 e furrës 80
  TIPARET TEKNIKE
  Lidhshmëria Wi-Fi
  tipi i kontrolleve Prekje
  Shinat e furrës Ngjitur në mur
  tabaka 2 x 35mm
  rrjetë 1
  Aksesorë shtesë Shina teleskopike
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  Softclose yes
  funksionet numrin 10
  ESTETIKE
  Ngjyra_e_trupit Celik anti-ndryshk
  Materiali i derës CELIK I PANDRYSHKSHEM DHE XHAM
  ngjyra e dorezës Inoks
  PERFORMANCA
  Klasa e eficensës së energjisë - ndarja 1 A
  PËRMASAT
  Dimesionet e produktit (mm) 595 x 595 x 570
  Përmasa egzakte e kërkuar për instalim 590 X 560 X 560
  Pesha neto (kg) 42,88
  Pesha bruto (kg) 45,18