Furra

FCXE613X

Emër produkti / Kodi tregtar FCXE613X
Klasa e eficensës së energjisë - ndarja 1 A
Metodë gatimi në ndarjen e parë të furrës Fan assisted
Ngjyra_e_trupit Celik anti-ndryshk
Dimesionet e produktit (mm) 595 x 595 x 570
Hyrja e energjisë electricity
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar FCXE613X
  Kodi i produktit 33701623
  Metodë gatimi në ndarjen e parë të furrës Fan assisted
  Kodi EAN 8016361913103
  Hyrja e energjisë electricity
  Volumi i përdorshëm (I kavitetit) - ndarja 1 e furrës 80
  TIPARET TEKNIKE
  Lidhshmëria None
  tipi i kontrolleve Mekanike
  Shinat e furrës Grila
  tabaka 2 x 35mm
  rrjetë 2
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  funksionet numrin 9
  ESTETIKE
  Ngjyra_e_trupit Celik anti-ndryshk
  Materiali i derës CELIK I PANDRYSHKSHEM DHE XHAM STOP SOL
  ngjyra e celësit Inoks
  ngjyra e dorezës Inoks
  PERFORMANCA
  Konsumi në rrjetin e stand-by mode (W) 0
  Konsumi në stand-by mode (W) 0
  Klasa e eficensës së energjisë - ndarja 1 A
  PËRMASAT
  Dimesionet e produktit (mm) 595 x 595 x 570
  Përmasa egzakte e kërkuar për instalim 580 X 560 X 560
  Pesha neto (kg) 31
  Pesha bruto (kg) 33,6