Furra

FPE629A/6XL

Emër produkti / Kodi tregtar FPE629A/6XL
Klasa e eficensës së energjisë - ndarja 1 A+
Metodë gatimi në ndarjen e parë të furrës Fan Oven
Sistemi pastrimi i integruar Hidrolitike
Dimesionet e produktit (mm) 595x595x567
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar FPE629A/6XL
  Kodi i produktit 33701497
  Metodë gatimi në ndarjen e parë të furrës Fan Oven
  Kodi EAN 8016361900318
  Sistemi pastrimi i integruar Hidrolitike
  Volumi i përdorshëm (I kavitetit) - ndarja 1 e furrës 69
  TIPARET TEKNIKE
  Lidhshmëria None
  Shinat e furrës Grila
  rrjetë 1
  Aksesorë shtesë Panele vet-pastrues
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  ESTETIKE
  Materiali i derës CELIK I PANDRYSHKSHEM DHE XHAM
  ngjyra e celësit Inoks
  ngjyra e dorezës Inoks
  PERFORMANCA
  Konsumi në rrjetin e stand-by mode (W) 0
  Konsumi në stand-by mode (W) 0
  Klasa e eficensës së energjisë - ndarja 1 A+
  PËRMASAT
  Dimesionet e produktit (mm) 595x595x567
  Përmasa egzakte e kërkuar për instalim 585x560x560
  Pesha neto (kg) 31
  Pesha bruto (kg) 33