Furra

FPE 602A/6N

Emër produkti / Kodi tregtar FPE 602A/6N
Klasa e eficensës së energjisë - ndarja 1 A+
Metodë gatimi në ndarjen e parë të furrës Fan Oven
Sistemi pastrimi i integruar Jo
Ngjyra_e_trupit E zezë
Dimesionet e produktit (mm) 595 x 595 x 567
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar FPE 602A/6N
  Kodi i produktit 33701480
  Metodë gatimi në ndarjen e parë të furrës Fan Oven
  Kodi EAN 8016361897731
  Sistemi pastrimi i integruar Jo
  Volumi i përdorshëm (I kavitetit) - ndarja 1 e furrës 65
  TIPARET TEKNIKE
  Lidhshmëria None
  tipi i kontrolleve Mekanike
  Shinat e furrës Ngjitur në mur
  rrjetë 2
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  ESTETIKE
  Ngjyra_e_trupit E zezë
  Materiali i derës CELIK I PANDRYSHKSHEM DHE XHAM
  ngjyra e celësit E zezë
  ngjyra e dorezës E zezë
  PERFORMANCA
  Konsumi në rrjetin e stand-by mode (W) 0
  Konsumi në stand-by mode (W) 0
  Klasa e eficensës së energjisë - ndarja 1 A+
  PËRMASAT
  Dimesionet e produktit (mm) 595 x 595 x 567
  Përmasa egzakte e kërkuar për instalim 585 x 560 x 560
  Pesha neto (kg) 30
  Pesha bruto (kg) 32