Furra

FPE609/6NXL

Emër produkti / Kodi tregtar FPE609/6NXL
Klasa e eficensës së energjisë - ndarja 1 A
Metodë gatimi në ndarjen e parë të furrës Fan Oven
Sistemi pastrimi i integruar Jo
Dimesionet e produktit (mm) 595 x 595 x 567
 • Vështrim i përgjithshëm

 • Faqja e detajuar

  KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  Emër produkti / Kodi tregtar FPE609/6NXL
  Kodi i produktit 33701257
  Metodë gatimi në ndarjen e parë të furrës Fan Oven
  Kodi EAN 8016361877160
  Sistemi pastrimi i integruar Jo
  Volumi i përdorshëm (I kavitetit) - ndarja 1 e furrës 65
  TIPARET TEKNIKE
  Lidhshmëria None
  Shinat e furrës Ngjitur në mur
  rrjetë 2
  Aksesorë shtesë Panele vet-pastrues
  PROGRAMET DHE FUNKSIONET
  ESTETIKE
  Materiali i derës Xham
  ngjyra e celësit Inoks
  ngjyra e dorezës Inoks
  PERFORMANCA
  Konsumi në rrjetin e stand-by mode (W) 0
  Konsumi në stand-by mode (W) 0
  Klasa e eficensës së energjisë - ndarja 1 A
  PËRMASAT
  Dimesionet e produktit (mm) 595 x 595 x 567
  Përmasa egzakte e kërkuar për instalim 585 x 560 x 560
  Pesha neto (kg) 30
  Pesha bruto (kg) 32